Förbjuden kärlek i rabatten


Det kom ett skönt varmt sommarregn i morse. Alla förutom de fina damerna uppskattade det. Rosen Morden Blush hör till den skaran som tror de är gjorda av socker. Det behöver bara komma lite fukt och genast börjar de sura. Morden Blush står tillsammans med trädgårdens Divor, dvs Pionerna.


Rosa Morden Blush


Den hel rosa pion-divan fick lite regnskydd av Nässlan. Nässlan sträckte sina blad för att ge den fina damen lite skydd för regnet. Hon vägrade erkänna det, men hon njöt av hans närhet. Är det månne början på en förbjuden kärlek i min rabatt måntro...visst ser det mysigt ut?
Bowl of beauty-Divan påstod att det var min plikt att stå med ett paraply över henne. *s k r a t t* Jag sade åt henne att jag tyckte hon var vacker med vattendropparna, men att hon kanske isåfall borde göra som väninnan rosa-pionen och ha en stor kraftig Nässla vid sin sida. Denna fräsiga pion vägrade befatta sig med sånt ogräs! Punkt!!
 
Fortsättning följer....
1 kommentar

Susie på Stjärnarve... sa...

Mina pioner såg i morse väldigt tilltufsade ut, måste alltså nu - när solen kommit fram igen efter skyfallet inatt - gå ut och "kolla läget"! Menm det är så vansinnigt varmt och fuktigt och därför så många flugor, så jag tog en dag ledigt!!