Utöva lathet

Jag borde göra en storstädning in the garden. Det ligger saker över allt. Jag har dessutom blundat för ogräset hittils, och kanske önskat att  "aika hoitaa"... men ack det bara breder ut sig. Hängmattan,"La Siesta", som  vi införskaffade är kanske lite onödigt skön att ligga i, det kan vara den som orsakar denna motivationsbrist!
 
 
The Garden
 
Jag fick äntligen upphängd mina stilleben...dagens mission...
 
Stilleben
 
 
Jag önskar alla gröna själar och alla andra själar en skön sommardag!! Här tar jag också bara en dag i tagen och försöker få ut allt av semestern. Det gäller att hitta balansen mellan passligt mycket jobb och passligt mycket lathet! Tja...jag tror jag ska gå och  utöva lathet i min La Siesta...Adios!!
 

1 kommentar

Leena K sa...

Laiskottelua on ilmassa! Minä ajoin tänään sähköperämoottorilla poimimaan metsämansikoita lähellä olevasta saaresta. Paluumatkalla annoin veneen ajelehtia ruovikon reunassa, lojuin siinä jalat vedessä ja lueskelin kummallista kirjaa. Härligt!