"Mellanår..."

Det är varje år lite ångest-laddat att "packa ner" sommaren...samtidigt väldigt befriande. Jag välkomnar hösten varje år. Om det beror på att jag sliter ut mig på sommaren, vet jag inte...men kanske...Nästa år ska jag ta det lugnare. Inte ha en enda visning, eller ta på mig nå större projekt. Ett "mellanår". Ett mellanår från trädgården? Hur låter det i era trädgårds-öron? Jo, ni hånler, I can tell! Nä, har man trädgård i blodet, så finns inget som heter "mellan år". Så är det...


Trädgårdshunden Nessie
 
 
© www.MinEden.com

3 kommentarer

Anonym sa...

Lycka till m mellanåret ;)!

Tänkte fråga dej vilka plantskolor på nätet du brukar beställa ifrån!? Vill väldigt gärna ha "Arabella" jag åxå... Har beställt rosor för länge sen men minns inte varifrån. Skulle vilja ha fler o utbudet här i nejden överensstämmer inte alltid med drömmarna ;)Behöver din Arabella klätterstöd o blir hon hög?

Ha det gott!
Mvh Annika

A house by a lake sa...

Vilken mysig blogg du har! Jag kan behöva lite trädgårdsinspiration.

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Nog är det så, det gäller bara att komma ihåg det.
Trevlig helg
Birgitta