Marie Bugnet: "Snälla, stör mig inte"

Jag har ju tidigare tjatat om hur jag värdesätter morgonstunderna, men, jag gör det verkligen. I morse gick jag ut med kameran i näven. Jag smög tyst bakom Rosa Marie Bugnet. Jag gjorde mitt bästa för att inte störa henne. Hon njöt av morgonsolen. Hon viskade tyst, utan att vända sig om, mycket medveten om att jag stod nära..."snälla, stör mig inte...!" Jag blev ställd, men tog snabbt ett foto i smyg, hon var så otroligt vacker i denna ljuva septembermorgon. "...jag såg det där, men jag förlåter dig" sade hon tyst, nästan telepatiskt. Varm i hjärtat lämnade jag henne. Tack Marie Bugnet. Du är underbar!  

Rosa Marie Bugnet

© www.MinEden.com

2 kommentarer

Fågel Blå sa...

Hej!
Hittade din fina blogg nu på morgonen, gillar den mycket!
Återkommer snart igen!
Till dess ha en fin Dag!
Kathrine

Soportales 8 sa...

Oh, que foto! Tu blog está lleno de fotos increíbles! Es el ideal para ver una noche después de haber pasado una jornada de intenso trabajo...
Un saludo!