Det delikata varma tunga arbetet

Här framskrider det delikata tunga varma arbetet steg för steg. Jag måste påpeka att om det skulle ha varit såhär varmt i juni när jag hade semester då skulle jag inte fått någonting gjort. Nåväl. Jag har stensatt inne i växthuset, det är bara tillskärningen kvar. Glasrutorna plockar jag in lite per kväll...måste ju fördela arbetsbördan i värmen.... En ros har redan fått flytta in. Rosen New Dawn blev planterad i en av baljorna jag grävde ner.
 
Både små och stora Divor i trädgården har börjat blomma, alla är lika vackra på sitt sätt. I fjol hade vi ju ett triangeldrama i rabatten, mellan 2 piondivor som stred om en Nässlas gunst...Jag har sett att Nässlan står på samma ställe, och njuter av alla vackra damer runt sig som sprider sina härliga dofter runt sig.

 
 
         Kivikangas Juliana Compact 5m2

Inga kommentarer