Färgbehandla Pallkragar

Jag stövlade in i Biskops järnhandel (hör till Rautia) för att leta efter giftfri målfärg till mina pallkragar som jag ska ha i mitt nyförvärv...v ä x t h u s e t! Jag parkerade vid kassan för att fråga om hjälp. I väntan på betjäning föll mina ögon på några färgburkar placerade synliga i kassan. Osmo EcoGarden, jag började syna burken noga. När det var min tur frågade jag efter det jag letade, varefter tanten sade att "ja du håller just det du letar efter i handen...!" Alright, har man lite flyt idag kanske? Jag valde färgen "Hiili". Grå-svart skulle jag ha, växthuset är ju antrasitgrått.
 
Den här målfärg ska vara 100% naturvänligt. Vi ska tro på det, för det kostar att vara naturvänlig, och denna burk kostade skjortan. Drygt var det som tur. Jag målade 2 stora pallkragar och 4 små, både utanpå och inuti, dessutom målade jag kompostens luckor, och fortfarande har jag kvar färg, för den sista finnishen för pallkragarna.
 
Jag gillar faktiskt färgen, det blir så bra det här...kan knappt bärga mig.

2 kommentarer

silk flower arrangements sa...

Jeg elsker måten du beskrev dette blogginnlegget. det var utrolig å lese din nydelig stykke arbeid.

Anjas Hill sa...

Får se om inte denna färg kunde bli lösningen även för våra kommande odlinslådor. /Anja