"Trädgårds aspekter"

Tro det eller ej, men även hos de bättre familjerna kan det vara stökigt ibland. Skulle ut i trädgården i morse och fotografera, men möttes av en stökig trädgård. Trädgården muttrade lite, och ansåg att jag nog kunde städa undan. Trägårdsmästaren i mig ryckte på axlarna. Lite skit i hörnen har väl ingen dött av. Dessutom kan jag tycka att en ovårdad gammal trädgård, är något av det vackraste som finns. Jag skulle vilja ha alla aspekter av trädgård: den strikta perfekta, den ovårdade, den gamla och den nya...Jag försöker kanske omedvetet få in alla de där i min trädgård, därför kanske det blir lite plåttrigt.
 

Kivikangas Juliana Compact 5m2
 
Jag skrattade åt pionerna. De var alla lite wild and crazy i morse. Jag undrar om de haft fest i natt, det verkade så...De här två tjattrade och bad att jag skulle ta en kompisbild av dem. Nåja, "Huvudena ihop och säg smiiiile".....© www.MinEden.com

3 kommentarer

Anjas Hill sa...

Kunde inte ha uttryckt min trädgårdsvision bättre! Allt vill man ha! Därför har jag inrett trädgården i rum för att slippa plottrigheten och kaoset.
Samtidigt som det stör mina ögon när till exempel våra skrikiga vattenslangar ringlar lite varstans eller plastvattenkannorna invaderar synfältet. De plåtkannorna i all är men nog 17 är plastkannorna betydligt lättare att använda./Anja

Sandra sa...

Vilken fantastisk blogg om trädgård - älskar bilderna! Hit lär jag kika in igen *sprara i favoriter*

pioni sa...

Ihana kaverikuva;)