Välkommen alla själar

Min blogg, och trädgården "Min Eden", återspeglar min personlighet, den jag är. I min blogg, skriver jag nästan enbart om trädgård. Min blogg är ingen ”life style” blogg där jag slumpvis ibland skriver om trädgård. Nej, det är 100% trädgård som gäller.

Bloggen, Min Eden,  handlar om växter, nya och gamla vackra föremål, med historia och själ. Skaparglädje! Bloggen handlar om nya erfarenheter, tankar, visioner och drömmar, och trädgårdströtthet. Bloggen handlar om att dela med sig av idéer och att inspirera andra. Kanske min blogg hjälper dig att se på din egen trädgård med nya ögon. Kanske väcker bloggen trädgårdsinspiration, och lusten att skapa en trädgård i din egen personliga stil. Jag hoppas det!

Jag har ingen utbildning inom trädgård. Jag besparar läsarna långa besvärliga tråkiga latinska namn på växter och besserwisser fasoner? Jag följer hellre trädgårdshjärtat än hjärnan.

Välkommen till min trädgårdsblogg alla gröna själar och alla andra själar!

Weeds

Min Eden, en trädgårdsblogg skapad med glimten i ögat!

Inga kommentarer