Betraktelser

Jag och trädgårdshunden Nessie gjorde några stilla trädgårds betraktelser idag. Det blev inga smutsiga gröna fingar alls, endast stilla meditativa intryck in the Garden.Muren invid växthuset har blivit frostskadat. Det är ingen vacker syn alls, och gjorde mig och trädgårdshunden lite bekymrade. Men, det löser sig på något vis.Inne i växthuset spirar livet. Det gladde oss!Gräslöken, den har vi redan hunnit skörda. Lyx!En skön helg önskas alla gröna själar och alla andra själar!

3 kommentarer

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Jag har så svårt att inte få smutsiga fingrar när jag går ut i trädgården. Jag ska bli bättre på det men först måste jag bara göra klart rabatten,plantera krukan vid dörren,städa växthuset... :)
Önskar dig och vovven, en fortsatt fin dag

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Jag har så svårt att inte få smutsiga fingrar när jag går ut i trädgården. Jag ska bli bättre på det men först måste jag bara göra klart rabatten,plantera krukan vid dörren,städa växthuset... :)
Önskar dig och vovven, en fortsatt fin dag

Meta sa...

Det är det som är så skönt man måste inte alltid jobba i jord och rabatter i sin trädgård Att gå och mysa är nog så viktigt. Det är inte alltid kul saker man får se men det ordnar sig med tiden det med.Hur långt har våren kommit till dig då???
Ha nu en skön vecka
Kram Meta