Familjen Snödroppe

Med vissa växter i trädgården får man en "relation". Ta mina tuijor tex. Jag köpte dem för 15 år sedan när vi bodde i Vasa. Jag planterade dem i stora krukor och till slut kom de i god jord här i Jakobstad. Nu är de flera meter höga. Dem har jag en relation till! Jag har även en relation med Familjen Snödroppe. Den lilla familjen ärar oss med ett kort men intensivt besök varje vår-vinter. 

Det är åttonde året i rad som jag får detta fina besök. Varje år har Familjen Snödroppe fått en avkomma. Så även i år. Den femte avkomman såg dagens ljus denna vår. Lyckan är säkert stor hos Familjen Snödroppe. 

Här finner ni historien bakom Familjen Snödroppe: |click click|1 kommentar

Drömgården sa...

Tänk att det inte finns nå snödroppar i min trädgård!! Tänker varje år att jag ska sätta ner lökar till hösten, en nej. Det lämnar alltid! Denna höst MÅSTE jag få nerpetat några lökar!
/Kitty