Easy Peasy!

Snart har maj månad gjort sitt. Den bjöd säkert på helt normalt väder, lite mix av både sol och regn, precis som det ska vara. Väl? 

Som vanligt har jag inte alls hunnit med allt jag borde ha hunnit med denna månad, men det är väl också precis som det ska vara väl? Nåväl, idag planterade jag mina solrosor jag odlat i äggkartong. På tok försent, de var ju på vippen att stryka med... 

Här vill jag visa hur lätt det är att odla i äggkartong. Solrosens rötter kryper igenom kartongen och man kan plantera hela "koppen" som den är. Easy Peasy! Nu är det bara att hitta ett lämpligt ställe där solrosorna kan hitta sina rötter...

Mitt tidigare inlägg om solros-sådden finns här "Äggkartonger Rocks"


1 kommentar

Drömgården sa...

Vilka rötter de fått!
Här hann jag inte heller med allt jag tänkt...
/Kitty