Videflätning

Jag försöker att producera en korg varje år, mest för att bibehålla kunskapen. Jag var på en videflätnings kurs i Vasa Arbis för 15 år sedan.Varje korg jag flätar är personlig och allt annat än jämn och perfekt. Men skulle jag vilja ha en perfekt korg skulle jag gå och köpa en, så är det!

Jag har fortfarande kvar min första korg jag flätade. Den lägre korgen här på bilden är min första korg. Den stora flätade jag i fjol. Man skulle inte se skillnaden vilken som är äldst och nyast. Hur är det möjligt att den som är 15 år fortfarande ser fräsch ut? Jo olja in era flätade konstverk med träolja! Jag använder träolja i spray form... där är hemligheten.


2 kommentarer

Meta sa...

Vad häftigt med att du flätar korgar så duktig du är.Är det svårt. Skulle vara kul att testa. En fråga kom på är det någon viss tid på vinsten???
Ha nu en fin helg( har ni långhelg med?)
Kram Meta

Malin sa...

Jättefina korgar! Du borde dra en kurs! :)