Grand Final i "Blommig Fredag"

Oj jestas vilka intensiva dagar jag har bakom mig. Jag har varit ledig hela veckan och ägnat ledigheten med att få ordning på The Garden. Idag fick jag ganska långt klart projekt "Kruksättning". Det blev många krukor i år igen, jag som varje år har i tankarna att inte orsaka mig själv så mycket extra jobb med att hålla alla krukorna vid liv. Men jag gillar krukor, jag gillar att fixa och dona med krukor, så är det. 

Ett av mina (många) favorit ställen In The Garden är bakom lidret vid komposten. Jag använder den också som planteringsbord. Här är det svalt, mysigt och lummigt, och tyvärr brukar myggorna tycka det samma.


Många smuttar på vin när de lagar mat, eller sitter och stickar osv... Jag smuttar mitt vin ute In The Garden när jag donar och håller på. Det gäller att njuta till max! Härmed avslutar jag projekt "kruksättning", och låter detta bli mitt bidrag till temat "Grand Final" i "Blommig Fredag".


  Fler "Grand Final" och Blommig Fredag- bidrag hittas här: Bland rosor och bladlöss

Ha en skön Blommig Fredag alla gröna själar och alla andra själar!

1 kommentar

Merja sa...

Det brukar bli rätt många krukor även här. Låter som ett toppen ställe för plantering förutom då myggorna;)
Ha det gott!