Oseriös tomatodling

Jag är är riktigt nöjd över årets oseriösa tomatodling i växthuset. I fjol årets tomatodling, sprack de flesta tomaterna sönder, även om jag försökte mitt bästa att hålla en jämn bevattning. Det är relativt svårt att hålla jämn bevattning i ett växthus, då temperaturen kan stiga till bastunivå. 

I år har jag hittils sett endast en tomat som spruckit. Jag tror faktiskt att jag vet hemligheten bakom årets vackra tomater. Jag fick hemskickade i vår självbevattnings krukor från Orthex, och i dem planterade jag mina tomatplantor. Stor skillnad. 

Nästa år, blir det kanske en seriös tomatodling, vi får se...

2 kommentarer

HWIT BLOGG sa...

Perfekt! Det ska jag testa till nästa år...
Fina bilder du bjuder på!
Ha en skön söndag...
Kram från Titti

Meta sa...

Man blir ju riktigt sugen på att testa när jag ser dina bilder. Ska kanske tänka till där
Ha det gott i veckan
kram Meta