Oregano, var så goda!

Jag har rensat bort Oregano plantor in The Garden. Jag förstår mig inte på denna växt. Den växer bara där den inte ska växa. Frösår sig så mycket den hinner, på fel ställe naturligtvis. Åter igen en växt som trivs för bra hos mig. Men jag gillar den som krydda och vill ju inte utrota den helt, men den kunde besinna sig lite i allafall.

Nu har jag satt plantor i en hink invid vägen, bara att ta för sig! Varsågoda, här var det Oregano!

(Adressen hittar ni i detta inlägg: Vallmo, var så goda)


2 kommentarer

Malin sa...

Jag har också samma problem här med oreganon,om man nu kan kalla det problem...
Men just att den sprider sig hejvilt och överlever vintrarna galant.
Prövade torka den till krydda men tycker den inte direkt gav någon stark arom.
Har nu istället gjort "Ernsts" örtsalt(med oregano och timjan) och det kan rekommenderas,
blev jättegott!
Vad gör du med oreganon, eller har du den bara som dekoration? :)

Meta sa...

Jag väntar på att mina ska växa till sig för att kunna använda alla blommor till kransar. Så olika det kan vara
Ha det gott
Kram Meta