Hej, sista semesterdagen!

Sista semesterdagen avverkad idag. Ja, då har man det "undan"... Vad kan man säga? Glad att jag har ett arbete att återvända till. Vi får hoppas att vädret besinnar sig, och att vi får varmt och soligt resten av sommaren, samt en lång skön höst. 

Jag har inte haft så många måsten under min 5 veckor långa semester. Några trevliga trädgård events hade jag i kalendern. Semestern började med ett besök av Radio Vega. Jag deltog i den nationella Öppen Trädgårds dagen, och kort därefter journalistbesök för tidningen Viherpiha. Trevligt!

Jag har njutit av hårt kroppsarbete på odlinglotten, och försökt få den odlingsbar. Helt nöjd att jag har sallad, dill och persilja att skörda i överflöd redan första året. 


1 kommentar

Drömgården sa...

Du börjar ha ditt på det torra på odlingslotten. Själv har man jo en bit kvar... :)
/Kitty