Vi ses väl i morgon alla gröna själar och alla andra själar?

Lördagkväll kl 21.00. Nyss hemkommen från Norra Österbottens trädgårdssällskaps trädgårdsfest vid Bjärgas. Jag ska kliva ur min festblåsa och kliva in i trädgårdskläderna. Det finns en hel del att stå i med inför morgondagens Öppen Trädgårds dag. 

Det bli även mingel bland mina blomster, till midnatt. Denna kväll, före trädgårds-utställningen (Öppen Trädgård) , brukar jag kalla till "Vernissage kväll". En festlig öppningsceremoni inför morgondagen.

Vi ses väl i morgon alla gröna själar och alla andra själar?

Öppna trädgårdar i Jakobstadstrakten:

Sandra på Videvägen 3 i Jakobstad
Kristine på Timmervägen 10 i Sandsund, strax utanför Jakobstad.
och Jag på Skarvvägen 3 i Jakobstad

Alla trädgårdar hittar ni på adressen www.oppnatradgardar.fi

 Kitty, jag och Sandra.

1 kommentar

Drömgården sa...

Oj oj.. kl.02.30 gick jag in! Ska bli kul imoron, men min trädgård är inte riktigt som jag vill ha den på en visningsdag.. Men det får duga.
Den bilden på oss blev riktigt bra! :)

Ja vi ska hoppas att det blir många besökare imoron! :D

Natti natti vännen!
/Kitty