Farbror Grön med Trädgårdskaffe

Igår körde jag och en del av "Trädgårdskaffe"-gänget ner till den mysiga byn Veikars för att ta del av vad Farbror Grön hade att berätta. I samarbete med Korsholms Arbis och Älvbyarna, fick vi lyssna på hans föreläsning med temat "Olda där du är och odla tillsammans".  

Vilken fantastisk berättare han är, Johannes Wätterbäck. Det var med en härlig humor, blandat med fakta och inlevelse, som vi fick ta del av hans passion att koordinera odlandet tillsammans med andra. Nästa bok jag köper får nog bli  "Alla fingrar gröna". Hur har jag kunnat missa den?

Tack mysiga Farbror Grön, tack Älvsbyarna och Korsholms Arbis, för en intressant föreläsning!

Gå gärna in i Kittys blogg Drömgården. I ett Youtube-klipp på hennes blogg får ni se och höra hennes intervju med Johannes.

Foto: Susanna Bäck Instagram:@garden_by_sanna
 

Vi är ett gäng nördar som brukar träffas ibland. Vårt "samarbete" började från en Facebook konversation som sporadiskt blev kallad "Trädgårdskaffe". Till vänster om Farbror Grön är  Kristine Vesterlund (blogg: Drömgården), till höger om honom Anna Jungarå (blogg: En odlares anteckningar). Nere till vänster, är jag själv, nere i mitten står Susanna Bäck (Instagram: garden_by_sanna), längst nere till höger: Sandra Neuman (blogg: Lagombackan)

4 kommentarer

Drömgården sa...

Vilken kväll!!!! Nu finns vår intervju på bloggen och youtube! :D
/Kitty

Trädgård i Torslanda sa...

Så kul att ni håller ihop och träffas i verkligheten och inte bara på fb.
//Helene

Sandra N sa...

Nu håxa ja att jag glömde lägga gruppbilden i mitt inlägg om veikarsresan :) Va fin vi va, och det syns ju inte alls att både du, jag, sanna och självaste Johannes alla böjer på benen. Haha! :D

Farbror Grön sa...

Tack. Jag bär med mig i Österbotten i mitt inre. Om vi emigrerar vet jag vart jag vi tar vägen. Inget snack om saken!