Oktober

Oktober. Nu är det höst på allvar. I dag fick jag jordade alla växter som bott i kruka i sommar, samt påbörjade tvätt av krukor, hinkar och... ja allt möjligt och omöjligt som finns i min trädgård.

Skurning av all rekvisita är någon av det tråkigast som jag gör i trädgården. Men det är ett nödvändigt ont, för inte är det nå värst trevligt att plocka fram skitiga hinkar på våren. Så nu skuras det så det står härliga till, så är det helt underbart på våren att börja på en ny säsong.

En kväll till, eller två, så kan vintern få komma till trädgården.

 
  1 kommentar

Drömgården sa...

Jag var äntligen och jobbade i trädgården idag! (5,5 timmar!) Nu är mina lökar i jorden och rabatterna putsade! Växterna i krukor har jag inte ens börjat med.. men jag har satt in en beställning på ett par fina dagar ännu! :)

(hahaha... dina substralflaskor väcker minnen :D)

/Kitty