Trädgården just nu!

Nu kommer frosten och tar andan ur trädgården. Det har utlovats frost i natt, vilket betyder att i morgonbitti har vi en frostbiten trädgård. Jag blir direkt påmind att jag faktiskt har kvar pelargoner ute... kanske jag borde ställa in dem inför natten!? 

Jag njuter av denna tid på året, när allt är undan plockat och jag får vila från trädgården. Allt har verkligen sin tid. Jag vet att om 3 månader är jag nog där och pillar på mina fröpåsar igen, redo att köra igång. Men nu... nu vill jag vila. Tack för i år. Tack!

   

Så här vacker var min trädgård idag. Vill ni se hur andras trädgårdar ser ut just idag, ska ni kika in hos "Bland rosor och bladlöss". Dagens "Blommig Fredag" tema är "Trädgården just nu"!

5 kommentarer

Villrose sa...

Alt har sin tid - heldigvis.
God helg!

Drömgården sa...

Härligt! Själv har jag inte alls klart! MEn en del saker kommer helt enkelt bli kvar där ute till våren. Sålänge jag får in skörden och förberett bäddar jag ska vinterså i så är jag nöjd. :D
/Kitty

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Krukorna efter säsongens pelargoner är diskade och undanställda och pelargonerna hamnade på komposten. Skönt, även om det känns i hjärtat just när beslutet fattas.
Trevlig helg!

Rost och rädisor sa...

Det räcker inte bara med att ha en njutbar trädgård, det är en konst att också fånga det vackra och stämningen på bild!
Ha det så gott
/Anette

Merja sa...

Fantastiska bilder med roliga vinklingar!!
De sista Pelaragonerna plockade in igår och det riktigt tråkiga med att diska ur krukor blev också gjort. Känns skönt:)
Ha det gott!