Vi har många järn i elden just nu. Min Adam :) håller på med garaget. Jag är väldigt stolt över att vi fick upp plåten på garaget i helgen. Jag har härmed fått en ny fobi...höjdfobi. Jag har alltid tyckt att höjdrädd är väl alla på ett eller annat sätt, men när jag skulle upp på taket, började jag må illa, skakade, fick nästan tunnelseende...Men vart efter vande jag mig, och jag hoppas att jag gjorde nytta...Men jag kommer att undvika höjder efter detta.

Förutom garaget har vi ett ganska stort projekt i bortre hörnet av tomten. Min man har satt på plats L-block för att få en upphöjd sittplats och rabatt. Mer om detta sen.

Jag började i går med att gräva i min (blivande) lummiga hörna invid brunnen och vedlidret. Dit kommer jag att plantera vita blommiga växter...

1 kommentar

♥Min Eden♥ sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.