Kabelvinda

Finns det något värre en trädgårdsslangar, som lever ett eget liv. Nu är det back to basic som gäller nästa år. Vår plastiga slang-snurra får ge efter för en rustig kabel-trärulle. Jag målar den vit...

.

Kabelvinda får ett nytt liv

...och ska få tjäna detta syfte nästa säsong:

.

Det var en ganska produktiv lördag trots den hårda vinden. Jag blandade till lite hypertufa, och fyllde mellanrummet mellan markstenarna och torvblockena. Hoppas mossan tar fart...

.

.

Jag älskar mossa. Den ger en gammaldags känsla o look.

.

Min Eden like...

.

Min gamla planka har verkligen gjort sig hemmastadd i min surjordsrabatt, och hunnit mossa till sig. Tidigt i sommar blandade jag till hypertufa och satte mellan markstenarna, och där har mossan faktiskt etablerat sig.

-♥-

Jag har inte sååå många rosor ännu i min rossamling, men jag har redan hittat en stor favvo...nämligen Marie Bugnet. Den orkar blomma med många nya blommor även om jag nyligen planterat den, dessutom doftar den ljuvlig!

.

Marie Bugent i förgrunden, Morden Belle i bakgrunden.

.


Frosty Morn, Kärleksört, vit med en rosa liten blomma i mitten, lime-vit randiga blad. I like!

.

6 kommentarer

Galleri MochB sa...

De håller på och gräver bredband här i byn och varje morgon när vi åker till jobbet och varje dag när vi kommer hem ser jag de där underbara kabelrullarna som ligger här och där, både större och mindre... :O) Så tack för tipset! Nu kommer jag definitivt att sno en kabelrulle någon mörk natt...

Annika Christensen sa...

Men vad smart.. det är ju det jag skall ha min till.
Tack för tipset.
Annika

Dona blogg sa...

Fin blogg du har! Jättebra tips med kabelsnurran :) Jag har ju en som bara står här. Tiggde till mig den av grannen...

/Pernilla

Ps. Tack för hälsningen hos mig.

Anonym sa...

Hej!

Din blogg e jättefin men jag tycker att de små bilderna på sidan om känns röriga. Vet inte vilken av de fina bilderna man ska koncentrera sig på...:-)

Minne sa...

Snyggt och kul med kabelvindan. Jag undrar också var du köpt den underbara vit/rosa kärleksörten. Den vill jag också ha! Ha en skön helg.

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Har letat efter sådan hur länge som helst. Letat på fel ställe tydligen :) Trevlig blogg!