Casa de Flores...

...har jag besökt, eller den heter inte Casa de flores, men den ser ut som Blommornas Hus, Ulrika Sjölinds lilla mysiga blombutik på Holmen i Jeppo. Det råder en ljuvlig lantlig familjär stämning både i butiken och runt om på gården.

Adressen till mysbutiken är: Kiitolavägen 60, Jeppo (karta här)
Telnr 050-3646322
Det här är hennes 20:nde försäljningssäsong. Butiken öppnar i mitten på maj och håller öppet vardagar kl 10-17 och lördag 9-13 (andra tider enligt överenskommelse) fram till mitten av juli eller under tiden som cykeln står vid vägen...


Butiken är öppen, Välkommen!

16 kommentarer

Anonym sa...

Beautiful pictures!

Fågel Blå sa...

Åh ilka underbara bilder jag smälter!!!!!
Så ljuvligt!
Ha en fin Dag!
Kram Kathrine

Rose Garden Malevik sa...

Vad mysigt det ser ut :)
Håkan

Unknown sa...

Önskar plötsligt att jag bodde i Finland:) Så underbart smultronställe.
Ha det gott,
Charlotta

LisaMatilda sa...

Vad synd att man bor alldeles för långt bort för att besöka den lilla butiken. Får njuta av dina härliga bilder istället!

Susie på Stjärnarve... sa...

Som tur är (ska inte ha något mer i år) så bor man väldigt långt bort!

Monica sa...

Där skulle det vara skönt att bara gå och njuta av vackra ting och blommor ... :)
Tjingeling
MOnica

Ingela sa...

Där skulle jag kunna tänka mig att handla lite fint.

Fina bilder!
Ingela

Sandra sa...

Oj, dit måste man ju åka! visste inte om stället, tack för tipset!

pioni sa...

Tuolla voisikin pistäytyä joskus matkalla Vaasaan, kiitos vinkistä:)

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ser ut som ett riktigt 'smultronställe'....... Alltid roligt med inspirerande och personliga butiker.... De blir man glad av.....

Kram
/Charlotte

Saila sa...

Oj det ser ut jättemysig.. Näköjään sielläpäin on ainoastaan kauniita paikkoja ;-)
Ai niin, Fäbodakin oli aivan ihana!

idegumman sa...

Hej! Kul att du plockade in bilder på den trevliga butiken! Vet precis vad du talar om, har varit där, och tycker fler borde få chans att besöka den. Tycker om att andas in den sortens atmosfär: vackra saker, värme, fantasirikedom, skaparglädje! God fortsättning på sommaren!

Bea sa...

Hejsan!
Ja men, vilket fint ställe, precis i min smak!!
Att jag inte såg detta innan jag for på "rymmen" igår, jag kände mig aningen rastlös och behövde ut och spana i blomsteraffärerna och resan gick söderöver, kunde lika gärna ha valt norröver :)
Tack för tipset! Inom en snar framtid skall jag göra ett besök :)
Ha en bra dag! /Bea

Malin - I min trädgård sa...

Av någon anledning har din blogg fallit bort hos mig :-(. Men nu har jag hittat tillbaka igen! Vilka vackra bilder du visar - inspiration!!! Kikar lite på din Sunny Skies (riddarsporren) oc blir så avis. Jag har en i min trädgård, men ett jäkla rådjur har käkat upp den, och nu har det som var kvar ruttnat ner... hoppas hoppas att den klarar sig så att den kommer igen nästa år...

Ha det rba

Kram M

IngunnBW sa...

Der skulle jeg likt å være :) Vakre bilder!