Sommar☼bete


Nu får jag äntligen gå ut på sommar-bete och pyssla med sommar-arbete. Det känns overkligt att ha semester. Nu gäller det bara att försöka förvalta tiden väl, utan att känna stress. Jag vill ju ändå få uträttat en hel del tyvärr...Men till saken hör ju att jag kan jobba en hel dag ute i trädgården utan att känna att jag "arbetat". Tjaaa...vad ska man då göra idag? Rensa lite ogräs kanske, flytta på några krukor, eller kanske plantera om nån blomma...kanske, eller så inte, vi får se... :D

12 kommentarer

Bea sa...

Hejsan!
Att själv få bestämma över sin egen tid är det bästa som finns!
Hoppas du får många lediga och sköna sommardagar och glöm inte att njuta lite emellanåt :)
Nu är snart min semestervecka förbi och får lov att vänta till augusti på de övriga veckorna.
Kram /Bea

Nooria sa...

Så mye vakre stilleben du har i hagen din! Her får jeg inspirasjon :-).

Ønsker deg deilige feriedager!

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Visst är trädgårdsarbetet själva sinnebilden för hur alla arbeten skulle kännas:-)
Ha det skönt!

Ruben sa...

ORSA KOMPANI LOVAR INGENTING BESTÄMT. En devis så god som någon!!! Ha det riktigt skönt i din täppa!!! /Ruben

Lotta Sultan sa...

fin målarhink. och fin blogg! jag lägger dig till min lista och kommer snart tillbaka!

Rose Garden Malevik sa...

Semester.....låter skööööööönt :)
Håkan

Nooria sa...

Hei, og takk for koselig kommentar i bloggen min. Jeg har hatt deg på min roll en stund, men jeg har kanskje ikke husket på å si fra :-).

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Semester är härligt när man får bestämma över sin tid och kan 'dona' i trädgården efter lust och inspiration...

önskar dig en skön semester!
/Charlotte

Susie på Stjärnarve... sa...

Visst är det härligt att "jobba" (Finns det inget bättre uttryck!?) i trädgården precis när man vill och hur mycket man vill.
Själv är jag ju "semipensionär" (=alltså både lite till åren och egen företagare), så jag arbetar alltid när jag vill. Vilket nu under växtsäsongen betyder på nätterna så jag ska kunna vara ute på dagarna!

Annika Christensen sa...

Härligt med semester.
Det dröjer länge här tills det blir lite ledigt.
Ha det så skönt.
Annika

Saila sa...

Joo de skulle vara fint att ha en sponsor för sitt trädgårds- o renoveringsarbete, då sku jag bara jobba med min egen trädgård och glömma resten av världen;-)

Lotta 8`) sa...

Semester..... visst är det det bästa ordet som finns! Grattis :) Jag har ett par veckor kvar men får ta vara på kvällar och helger och trots att det regnar, är jag allt ute och donar runt i täppan :)

Skall se till att få med mig sten hem ifrån "stugan vid havet", där finns både runda stenar och kantiga från ett gammalt stenbrott. Bra väder att plocka sten i för det finns gott om huggormar som vill sola sig, under soliga dagar - usch......

Härliga inspirationsbilder hos dig :) Och ja, jag skulle mycket väl kunna tänka mig att knåpa ihop en fågelskrämma till dig. Storleken är ungefär 50 cm, du får bestämma om det skall bli en han eller hon ;) Hör av dig till mig.

Ha en bra helg ♥