Lavendelboken med det lila extra

I sommar kommer en ny bok om lavendel av författaren Eva Olsson – ”Lavendel på Österlen”. Boken utkommer den 16/7 så den är rykande färsk.
----
"Boken är Evas alldeles egen kärleksförklaring till lavendeln.
En unik och personlig bok som berättar om lavendels historia, odling och skötsel. Med tips på hur man kan använda lavendel för nytta och njutning. Läsaren får en god inblick i plantans kulinariska och medicinska användningsområden. Eva delar frikostigt med sig av sina bästa recept på kakor och bröd, varmrätter, desserter och mycket annat."
----
/citat från munchmedia

Österlenkryddors lavendelfält. Ur boken "Lavendel på Österlen".

"Historia, odlings- och skörderåd, pyssel för kropp och själ och recept med lavendel som smaksättare – allt detta kan njutas i denna inbjudande och vackra bok." /munchmedia
Finns det något härligare än lavendel? nix pix....

-♥-

Den här boken verkar helt underbar för oss levendelälskare. Jag önskar jag kunde älska mera. Jag har årets kärlek i ett zink-kar så jag kan tafsa och lukta så mycket jag vill!

Foto: Min Eden

Foto: Min Eden
.
>

Inga kommentarer