Ny BlogHeaderBildJag hade min förra Blog-Header-Bild i 2 år, få se hur länge jag har denna nyediterade bild.

Det är tur att man är välutrustad med tålamod. Det har jag ju konsaterat förr, att blogg-kodning tär på nerverna. Aldrig blir det som man tänkt sig, alltid är det något som gör att man måste ändra på planerna.

Ta tex menyn högst uppe. Jag hade tänkt ha den på det transparenta partiet på bilden…men icke, för i IE8 finns en “bug”, som gör att då expanderar inte menyn som den ska. Det går väl att fixa med en invecklad kod, men…vi struntar i det …Jag kommer att samla mina koder, tips & Trix, på en separat sida senare. Mest för att jag själv ska ha dem samlade på ett ställe, men även för att dela med mig. Men mera om det vid ett senare tillfälle.


------
16.01.11
IE8 bugen löste sig. Lösningen var en kod som gör att er browser simulerar IE7...jipiii...Google han kan allt. Jag avslöjar alla Tips & Trix senare i "Tips & Trix".

5 kommentarer

Home and Lifestyle sa...

Your new header is lovely!

Have a nice Sunday! Warm regards, Ingrid

Rose Garden Malevik sa...

UNDERBAR :)

P
A
R
T
Y
T

fortsätter......
Välkommen :)

Håkan

Susie på Stjärnarve... sa...

Det är bra om du lägger ut det du kommit underfund med. Det hjälper ju oss andra!

Hanna sa...

Vad fint du har gjort här på bloggen!! Så proffsigt, videos o grejer :) Like it a lot!

Ha d gott!
Kram Hanna

Stina sa...

Åh så snygg! - hela bloggen! Du är superduktig!

Kram,
Stina