Planteringsbord

Ett av de mest återkommande sökord på min blogg genom åren är just ordet “planteringsbord”. Vad är det månne som fascinerar??? Är det så att trädgårdsintresset kulminerar i en orgie av gamla och nya saker på ett bord, ett planteringsbord som ändå inte används. Jag trodde på allvar att jag skulle använda mitt…men icke…jag kommer att tillverka ett annat som jag helt säkert ska använda, tror jag nästan säkert!

Jag har med åren samlat på planteringsbord från trädgårdsbloggar och inredningsbloggar, och fått tillåtelse att visa dem. Nu har jag flyttat den sidan till ett annat ställe. Den sidan hittar ni till via menyn upp, “Showroom” och därefter “Planteringsbord”, eller via denna länk:

Table de rempotage, Potting bench, Potting table, Plantebord, Istutuspöytiä, Odlingsbänk

MinEden Pottingtable

Planteringsbordet på Min Eden

10 kommentarer

Linda sa...

Lustigt att du skriver om just planteringsbord just nu. Har faltiskt gått och funderat nu några dagar då ag planterat blommor här inne, att jag verkligen borde skaffa mig ett planteringsbord där ute i sommar! Tror stenhårt att jag skulle använda det, men man vet ju aldrig! ;) Sen så ser det ju sådär oförskämt mysigt ut också!

Vilken jättehärlig inspiration du bjuder på!

Ha en skön vecka!

Kram Linda

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Jag undrar om det inte var just detta inlägg som gjorde att jag fann dig:-) Underbar sammanställning, det är ju lite som "bakom kulisserna" på teatern.

Ha det gott, kramar H.

Annika Christensen sa...

Här skall det också byggas planteringsbord minsann...
Det har du inspirerat mig till för längesedan men nu skall det bli där med basta...
Har ju ett eget snickeri nu mera.
Kram
Annika

Unknown sa...

där vi bodde förut hade jag ett stort plnateringsbord i växthuset och jag använde det massor, här på nya stället e trädgården så i sin linda ännu att jag inte vet vart jag ska sätta ett planteringsbord... men ett bord blir det, det är helt klart!
susanne

Randi sa...

Ååhhh...va´ sugen jag blir på att få sätta igång vårbruket!!! Längtar till mitt planteringsbord ännu mer nu!!!
Kram Randi

Isas Trädgård sa...

Hej Nina !
Inlägget om planteringsborden är sååå inspirerande och det var nog det första jag läste hos dig !

Där hittade jag inspirationen till att leta efter en snickarbänk (som snart kommer att flytta in) i växthuset. Är riktigt otålig att få ta det i bruk ... har i alla fall ambitionen att plantera där också .. men man vet aldrig !

Ha det så gott !
Kram/Isa

Ruben sa...

Det där med sökord är verkligen lustigt! Jag har väldigt många träff på sökordet "lindblomsgrönt". Har nästan tänkt ta bort inlägget, eftersom (men det skriver jag i inlägget också) jag inte är säker på vad som menas med lindblomsgrönt egentligen. Men somliga blir lite klokare, verkar det som. ;-)
Ha det gott!
/Ruben

Lotta sa...

Jag var faktiskt ute och måttade i helgen och sitter och skissar för fullt på ett bord. Detta inlägg kunde inte komma mer lämpligt, nu fick jag lite nya idéer.
Tack/ Lotta

Bea sa...

Härligt inlägg med många vackra ting intill ditt vackra planteringsbord.
Tyvärr får vi vänta ett bra tag innan de tas si bruk :)
Ha en fin dag! /Bea

jasmin sa...

hejsan, gör du bloggdesigner till andra med?