En gång är ingen gång......två gånger är en vana! Jag börjar bli smått beroende av videflätning. Det är så otroligt rogivande. Jag har haft paus i många år, och nu när jag fått upp farten kan jag inte sluta. Det blev en korg till, en rejält stor. Jag har på känn att det kommer att bli flera korgar ännu i år...Testade korgen givetvis direkt i kvällens rabatt-rensing!

I bloggen Blomsterverkstad har hon gjort ett pionstöd av vide, om ni vill ha inspiration klicka er vidare dit sen!


/Nina

6 kommentarer

Spirande grönt - sa...

Urtjusig korg! Imponerad:)

Go´kväll,
Rebecca

Bea sa...

Åhh...helt fantastiskt fin korg!!
Jag vill också fläta...men nej, jag får ge mig denna gång. Tyvärr vill man så mycket och får välja bort ibland.
Glad Påsk! /Bea

Unknown sa...

jättefina korgar som du gör!
trevlig påskhelg
susanne

Susie på Stjärnarve... sa...

Jättefin, tyvärr tillåter inte min trädgård att jag roar mig med något annat än att pyssla om den just nu!
GLAD PÅSK
Susie

Juukko sa...

ah,gick en videkurs för nåt år sen,men småbarn har tagit musten u mej-kör med björkris å järntråd för tillfället..men blir lite inspirerad nog...Åsa

Skogsdoft & havsbris sa...

Jag såg också Blomsterverksatds pionstöd, och något sånt skulle jag gärna försöka mig på nästa vecka när jag ska på kurs i trädgårdsinredning. Har aldrig provat på att fläta i vide så det ska bli kul! Finfin korg du gjort!
Glad påsk! :)