Raindrops keep falling on my head

Trädgården gillar nog läget nu när det regnar. Jag önskar att jag kunde göra det samma. Jag hade kommit så bra igång med mina markstenar, och nu blev det påtvingad vila, bara för lite regn. Jag kommer nog att trotsa regnet och blåsten! Har jag bestämt att jag lägger marksten så gör jag det! Jag får väl sjunga "Rain drops keep falling on my head" medan jag bankar ner mina stenar...

Igår var jag och hämtade 3 släpvagnar marksten. Varje last, körde jag hem med hjärtat i halsgropen...hoppas däcken håller, hoppas kärran håller, ända hem...Lite spänning i tillvaron behöver man väl samt lite utmaning. Just det utmaning...de stenar jag släpade hem märkte jag att var 0,5 cm tjockare än de stenar jag köpte för 4 års sedan. Det kändes som ett bakslag, med tanke på att grunden jag redan lagat sitter som berget. Jag har ingen aning om hur jag ska få ihop skarvat så det ser snyggt ut. Det är väl inte meningen att det alltid ska gå "heittämällä", eller hur?

Känner mig lite modfälld...

6 kommentarer

intopii sa...

Joko olet HYVIN tarkka tyttö tai sitten mitassa on painovirhe :-> Puoli milliä ei ehkä haittaisi, mutta puoli senttiä haittaa jo, ja jos puhutaan senteistä millien sijasta, niin silloin ymmärrän kyllä harmisi / järkytyksesi. Toivottavasti keksit tavan saada uudet kivet sopimaan kauniisti vanhojen joukkoon. Työn iloa!

Susie på Stjärnarve... sa...

Trösta dig med att det är så att om inte något krånglar när man håller på med det, är är ALLT fel efteråt när det är färdigt!

Helén sa...

Va duktig du är som lägger sten, blir intressant att se hur det blir sen:)//Helen

Bea sa...

Hej!
Duktiga du som fixar allt!
Trevlig Midsommar! /Bea

Lottas Fotografi sa...

Trevlig midsommar önskar jag dig!
//Lotta

Isas Trädgård sa...

Hej Nina !
Hoppas du fick en trevlig midsommar trots regn och mackelemang med stenarna !
Lycka till med stenläggningen .. du är så kreativ att jag tror du hittar en lösning !
Ha det så gott !
Kram/Isa