Designad rabatt

Jag har alltid haft som princip att planera min trädgård själv. Men jag avvek från den principen i vår, när jag lät Sunds planera en "problem" rabatt. Nu är jag så nöjd över resultatet, och jag skulle aldrig ha kommit på tanken att kombinera såhär. Växt listan finns listad i ett tidigare inlägg H Ä R. Mest nöjd är jag över Kantnepatan, som är så vacker i sin enkelhet mot de vita rosorna, och naturligtvis de flätade vide mini-träden. De rosablommande rosorna har inte kommit igång ännu, men knoppigt är det!Jag var och handlade mera av Kantnepatan. Jag märkte dock att den är hur enkel som helst att föröka med sticklingar. Riv av en topp, och stick ner i jorden...men jag harde inte ro att invänta att baby-nepatorna skulle växa till sig så jag gjorde en investering och köpte plantor.


Gissa om det är roligt att ha en hund-kompis i trädgården....

2 kommentarer

Bea sa...

Hej!
Fina nyanser i den rabatten!
Kantnepetan köpte jag i fjol och den är så fin, likaså lilla vovven som säkert blir en trogen vän i trädgården.
Kram /Bea

Maria sa...

Mirrinminttu on kiva kaveri näyttäville pastelliperennoille, itselläni sitä kasvaa pionin kyljessä.