Salix alba x purpurea

Flätat röd vide "Salix alba x purpurea"
Mina flätade rödvide miniträn, skapade många diskussioner på trädgårdsvisningen. De ser nästan exotiska ut, som små palmer. De har växt otroligt mycket sedan jag planterade dem i vår. På etiketten stod det att de ska tuktas hårt på våren. Men jag kommer nog att gå på med sekatören redan. De börjar bli på tok för buskiga. De är inköpta på Sunds trädgård om någon blir sugen. De finns i olika storlekar och former.3 kommentarer

Liljas Corner sa...

Kikar in för första gången efter att jag såg din trädgård på riktigt, och det var roligt att läsa om de olika blommorna. Det var ungefär samma som jag fastnade för.
Så söt din vallmo blev med rosetten! Bra tips också.

Helens trädgård sa...

Supersnyggt!

Ha det bäst!

Irina K. sa...

Jag har försökad att göra två sådana pilträn mig själv och de var snygga men de rotade sig inte väl.