Surjordsrondellen

Det är fantastiskt roligt att jämföra gamla bilder från trädgården. Speciellt när min trädgård är så ung, den har bara 6-7 år på nacken. Tänk att här växte skog för 7-8 år sedan.... Nedan har jag 2 fotografier tagna från samma ställe.
Jag kan inte tacka mig själv nog, för att jag satte så mycket tid med förarbetet på mina stenar. Väv under plattorna, plastkant + betong längs kanterna. Gräset skulle ha tagit över för länge sedan om jag slarvat mig igenom detta projekt.

Tack ska jag ha!!

Denna sida av trädgården är fantastisk vacker i juni. Prydnadsäppelträden, Rhododendron och Lewisiorna, alla blommar intensivt några veckor samtidigt i olika nyanser av rosa. Helt underbart.
Ha en skön söndag alla gröna själar och alla andra själar!

8 kommentarer

Susie på Stjärnarve... sa...

Mycket tjusigt! Och vad man längtar!!

Karolina sa...

Din surjordsrondell är verkligen vacker! Så kul att jag har sett den på riktigt!
Köpte Kotipuutarha tidningen och njöt av vackra bilderna men de fångar inte ens 10% av det underbara som du har.

TAck för att du delade med dig hur du har gjort förarbetet, det är så nyttigt att få lära sig och ta med sig ideer!

Ha en fin söndag du med <3

pioni sa...

Ne alkutyöt ovat kaikkein tärkeintä, omissa ensimmäisissä kukkapenkeissä niitä ei ole kunnolla tehty:(

Kukkaiselämää sa...

Jättevackert! Min nackdel är det att jag inte orkar planera någonting. Allt måste vara färdigt så snabbt som möjligt! Den där stenstigen är jättesnygg!

Trevlig söndag!

pivi sa...

Ju det är så viktigt att göra jobbet noggrant, tack ska du ha ! Mina gånger mår inte så bra - gräset har otrolig växtkraft, och ogräset också.

Drömgården sa...

Jamen visst är det roligt med tillbakablickar! Att jämföre före-efter bilder eller bara samma plats vid olika årstider! :) Det gjorde jag också i mitt senaste inlägg :D
H. Kitty

Liljas Corner sa...

Åh, jag är alldeles för odisciplinerad för det där med gott förarbete. Men man lär ju sig av sina misstag, och jag börjar få in det präntat nu, efter 4 år med egen tomt. Men jag lovar inte att det syns i praktiken ens den kommande 5:e sommaren...

Jag är så imponerad av din rondell!

Puumuli sa...

Ja, du! Det ser ju fint ut det du gjort! Det är så tröttsamt att hålla på med förarbetet så man frestas att göra det med sk vänsterhand eller hur? Men man är lycklig över att man gjort det bra...

Kram
Sari från Puumuli