Kompost nörd

Ja, inte blir man glad, över kylan denna vår. Suck. Men inte hjälper det att gräva ner sig i det heller. Vi plockar fram en bok istället. Dagens boktips är "Odlarens handbok" av André Strömqvist.
 
André är en riktig kompostnörd. Han brinner för kompostering, och det märks i boken. Boken är en riktig tungviktare, snygg och skön att hålla i. Den innehåller över 300 sidor lättläst guidning om grunderna i trädgårdsodling. Denna bok bör varje grön själ ha i sin bokhylla. Odlarens handbok kunde även heta "Odlarens bibel". Må vara att man inte läser den från pärm till pärm, men frågor som inte denna bok ger svar på, behöver en glad trädgårdsamatör inte veta.
 
Det finns ett "men" som alltid...Fotografierna är inte direkt genomtänkta. Jag värdesätter ju fotografier i trädgårdsböcker, och jag vill att de har en konstnärligvinkel. Men det är något jag kan leva med, det är inte denna boks mission att leverera högklassiga fotografier. Må så vara, men ändå, snälla André...jag vet inte om jag har lust att se dina Calvin Klein kalsonger, även om jag tycker du är en riktig stilig kompostnörd... 
 
 
André Strömqvist, Odlarens handbok


Snygg kompost-nörd i Calvin Klein kalsonger...finns på Adlibris© www.MinEden.com

1 kommentar

Unknown sa...

Den kanske man kunde överväga att skaffa! :)

Iminsagarden.wordpress.com