Solbädd i sängen


Hos mig, råder lite sorg. Av någon anledning lyser bruna kala fläckar på många många ställen ute i trädgården. Växtdöd, utan dess like. Orsak? Ingen aning. Vintern var inte speciellt, kall eller våt...en helt normal vinter. Är det månne fjolårets våta sommar som tog livet av många? Rädd var jag att mina Narcisser också strukit med, de var så sena....men livet segrade, denna gång. Nu har jag ett gäng gula härliga solar under  järnsängen. Underbart!
 


Narcissus


© www.MinEden.com

3 kommentarer

Anonym sa...

Här e det också sorg och kala hål. Rosbuskarna,Louise Odiere, Maxima, Celestial och Maidens Blush mår dåligt och måste kapas lågt, likaså de kanadensiska sorterna. Av stockrosorna syns inget, likaså är det med steppsalvia och solhattarna och många andra perenner. Jag har också funderat på om det är fjolårets rika regnmängd. Synd hur som helst.
H Maria i Nykarleby

Erika sa...

Jag delar din sorg, den känns väldigt tung när jag är i min trädgård.

pioni sa...

Varmaankin sateinen kesä ja syksy. Meilläkin monta aukkopaikkaa puutarhassa:(