Visit Min Eden?

Jag älskar att snoka i andras trädgårdar, man får alltid någon idé med hem. Jag kommer att ha "Öppen Trädgård" åtminstone under två tillfällen i sommar. Men jag vill ändå påminna om att man får komma när som helst på besök. Meddela gärna dock före om ni är ett större gäng. De officiella "Öppen Trädgård"- dagarna är under Jakobs dagar, 25.7.2013, samt under den nationella "Avoimet puutarhat - Öppna Trädgårdar" -tillfället  4.8.2013.
 
 
Varmt välkomna på besök!
25.7.2013 och 4.8.2013
(mer info senare)
Welcome to My Eden
 
 

www.MinEden.com
 

2 kommentarer

Unknown sa...

Oohja! Jag borde verkligen besöka min eden i år! :D

Drömgården sa...

Tack för inbjudan. Jag kommer säkert vid åtminstone ena tillfället! Blir nog ingen öpen trädgård hos mig ännu i år.. den är lite i ett mellanskede nu efter att vi hade grävmaskin på bakgården i höstas.. Men vill du någongång kika in så är du varmt välkommen! :)

H. Kitty