4D Internet

Philadelphus Schersmin
4D Internet! Tack...

...då kunde ni känna doften. Den känns i hela trädgården. Schersminen. Ah! Jag har 3 olika sorter planterade intill varandra vid terassepergolan, så jag vet inte vilka som är vilka, förutom minstingen Smultronschersminen, placerad längst ut. Hon har lidit i år, men har fått extra omtanke  och skötsel för att komma igen nästa år. 

Jag brukar inte fotografera här så ofta, det är så stökigt. Garage, bilar, cyklar och skräp som inte gör sig sådär himla bra på bild. Men detta är alltså vår pergola invid terassen. Insyns skydd. Här växer även Kaprifolen, som även den har lidit, men kämpar sig upp...Här växer också Alpklematis och Klätterrosen  William Baffin.


Philadelphus Schersmin

2 kommentarer

Linnéa sa...

Snyft, min schersminblommor drar sina sista suckar. Doften, skönheten...
Fast de tar tid på sej och växtsättet är inte kanske det vackraste. Men det förlåter jag busken.

pioni sa...

4 D internet olisi ihana;)