Vi ses på söndag?

Jag gick med ett fånigt leende på läpparna i flera dagar efter Trädgårdsvisningen i torsdags. Jag säger varje år att "i år ska jag inte ha någon Öppen Trädgård, det är för mycket arbete, jag har inte tid! Punkt!". Men varje gång efter en trädgårdsvisning blir jag påmind varför jag satt tid på trädgårdsvisningen igen. Jag får en otrolig kick, motivationsbarometern stiger och inspirationen återvänder. Vilken underbar torsdag, jag fick med alla gäster. Vilken underbar och VARM torsdag, med alla komplimanger och glada männsikor. Tack, tack och TACK! 

Ni är välkomna på söndagen den 4.8  igen, när den nationella Öppen Trädgårds-dagen infaller, och jag är med naturligtvis. Adress och tider i översta inlägget.
 
Websidorna med alla Finlands trädgårdar som håller öppet hittar ni här:
 

..

...tomheten efter "Öppen Trädgård"
...tomheten efter trädgårdsvisningen...

Här kan ni läsa om trädgårdsvisningen sett från en besökares synvinkel:

Tankar i min enkla vardag
Marian koti & puutarha
Drömgarden
I min Sagarden

5 kommentarer

pioni sa...

Suunnitelmissa on sunnuntaina Merimetsontie:)

pivi sa...

Oi olitpa vähän lähempänä ! Mutta valitettavasti joudun matkan takia jättämään väliin. Ihanaa, että osallistut ja päästät kiinnostuneita vierailemaan ihanaan puutarhaasi, toivotan onnistunutta puutarhapäivää !

Sirpa sa...

Aivan ihana puutarha, osuttiin Pietarsaareen sukuloimaan ihan vahingossa juuri oikena päivänä!

Susie på Stjärnarve... sa...

Känner igen mig i att jag varje år bestämmer mig för att INTE ha någon trädgårdsvisning - och så blir det av någon konstig anledning alltid flera! *fniss* Men det är ju precis som du skriver, otroligt inspirerande och dessutom väldans kul att träffa alla dessa intresserade människor!!

Maria sa...

Kiitos, oli ihana vierailla puutarhassasi. Uskon, että päivästä saa itselleenkin hyvää fiilistä ja uutta intoa, ehkäpä minäkin avaan puutarhani ensi vuonna... :)