- A K T U E L L T -

Alla sju sorter

Naturen har dukat upp med alla 7 sorter på en och samma gång. En unik vår, då både snödroppen (jag har bara en...) lungört, krokus, blå- och...

Marie Bugnet: "Snälla, stör mig inte"

Jag har ju tidigare tjatat om hur jag värdesätter morgonstunderna, men, jag gör det verkligen. I morse gick jag ut med kameran i näven. Jag smög tyst bakom Rosa Marie Bugnet. Jag gjorde mitt bästa för att inte störa henne. Hon njöt av morgonsolen. Hon viskade tyst, utan att vända sig om, mycket medveten om att jag stod nära..."snälla, stör mig inte...!" Jag blev ställd, men tog snabbt ett foto i smyg, hon var så otroligt vacker i denna ljuva septembermorgon. "...jag såg det där, men jag förlåter dig" sade hon tyst, nästan telepatiskt. Varm i hjärtat lämnade jag henne. Tack Marie Bugnet. Du är underbar!  

Rosa Marie Bugnet

© www.MinEden.com

3 kommentarer

Fågel Blå sa...

Hej!
Hittade din fina blogg nu på morgonen, gillar den mycket!
Återkommer snart igen!
Till dess ha en fin Dag!
Kathrine

maria at inredningsvis sa...

Vilken jättemysig blogg du har:) Har du bloglovin att följa med??

Om du vill ha skön inspiration för kontoret kan du kolla in min blogg idag:)

Ha en härlig vecka

LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

Soportales 8 sa...

Oh, que foto! Tu blog está lleno de fotos increíbles! Es el ideal para ver una noche después de haber pasado una jornada de intenso trabajo...
Un saludo!