Mäss with me № 2

(Resume från Nordiska Trädgårdar-mässan nr 2:)
 
Du samlar på dig otroligt mycket energi genom att gå på mässa. Är det månne den synenergiska effekten när slutreslutatet blir större än summan av de enskilda delarna...Energin som flödar av tusen och tusentals trädgårdsentusiaster, bildar ett synnerligen häftigt energiflöde.
 
Jag råkade att få se en bloggsystra, Annika Christensen med bloggen Naturliga Ting. Hon är en känd trädgårdsprofil i Sverige. Jag passade på att köpa hennes bok "Trädgård i Kruka", med signering naturligtvis. Trevligt, jag blev så glad! 
 
En suddig bild av Annika Christensen och en av hennes böcker hon utgivit: Trädgard i kruka

Dessutom såg jag en och annan tv-kändis samt en och annan okänd profil jag bara var tvungen att fotografera. Som denna trädgårdstomte...man blev så glad av honom, vilken utstrålning. Han sålde sina pelargoner med en sådan passion.
 
 Ja pelargoner fanns i överflöd på denna mässa. Tyvärr flög jag till Stockholm med en liten kråka från Kronoby. Får man ens smuggla in jordiga smutsiga Svenska pelargoner med flyg? Tänk om man skulle sprida svenska blomflugor över hit till Finland...hua...de kunde mutera och bli riktigt stoora hemska sisu-blomflugor...
 
Jag kan nästan se rubrikerna i kvällstidningen:
 
"Tullen stoppade Trädgårdsbloggare på Arlanda. En stor last Mårbacka-pelargoner beslagtogs och smugglaren sitter anhålllen misstänkt för grov illegal pelargon smuggling!!!"

Inga kommentarer