Höst-stuff

Den här tiden på året samlas det smutsiga jordiga byttor, krukor och hinkar i stora högar. Likt flyttfåglarna verkar de gadda i hop sig, och man undrar lite om de tänkt flytta söderut hela bunten. Man kan aldrig vara säker...

Jag kände mig lite tvungen att ta mig samman idag och städa bort det där sista. "Ja ja jaa, jag skaaa!" hade jag lust att skrika till hustomten! Han brukar vara lite sur och irriterad på mig när jag drar fram så mycket onödigt skräp under sommaren. Jag är så dålig på att städa undan, och brukar inte få det gjort förrän snön dinglar ner, och då är det lagom trevligt att börja fundera var man har allt som kan ta skada av frosten.

Men idag fick jag det gjort. Det nya fina förrådet är fullproppad. Jag hade lite bråttom att stuva in allt innan min man skulle hinna se hur mycket "stuff" jag verkligen har. Tänk att jag varje år känner att jag inte har något att plantera i. Hur är det möjligt?


Inga kommentarer