En kruka eller tio

I Kittys blogg Drömgården har hon måndagstema "En kruka eller tio". Jag säger: "Minst 10 krukor", om någon frågar mig. Frågar man mitt högre jag, blir svaret "1 kruka". Mitt högre jag påstår att jag inte hinner sköta mina krukor som är utspidda över hela gården. Där står krukorna och lider av torkan, när trädgårdisten glömt bort dem eller inte hinner.
 
Saken är den att jag "krukar in" lite allt möjligt, inte enbart pelargoner och sommarblommor. Nä här står ormbunkar, Klematisar och rosor i krukor av alla former, storlekar och material.
 
Fler krukor till folket... 

  
  
  
 
 
 

2 kommentarer

Drömgården sa...

Det blir ju bara så hemtrevligt i trädgården med alla olika föremål som har lite växtlighet i någon form. Sagolika fotografier! :)
Kram Kitty

pioni sa...

Juuri se kastelu rajoittaa mun ruukkuinnostusta...