Ninas vackra plats på jorden

Vissa har ju förmågan, vissa inte. Jag har alltid haft lite svårt att få mina tankar ner på ett papper, och att formulera mig. Men grannen Cajsa, har den där förmågan att skriva och utrycka sig i ord och meningar. Hon skrev en härlig artikel i Staden Jakobstads Personaltidning om sin granne... Mig! Tack det var hedrande att få ett helt uppslag. Fantastiskt roligt!

Jag brukar fundera vad grannarna tror och tänker om mig, när jag håller på donar i trädgården tidiga morgnar och sena kvällar. Ibland undrar jag själv vad jag donar med, med myggen surrandes runt mig, och en blick som säkert avslöjar att jag är i min egen lilla värld, min vackra plats på jorden...

Tack Cajsa!
4 kommentarer

Meta sa...

Vad trevligt skrivit. så kul att någon sätter på pränt det man gör och har intresse för.
Lycka till i fortsättningen
Kramen Meta

Drömgården sa...

Men så kul! Bra skrivet! :D
Har du kollat din whatsapp?? Tänkte vi kunde ta en engelsk dejt på söndag... :D
/Kitty

ruusutarha.blogspot.fi sa...

Fint!!

Isas Trädgård sa...

Har alltid beundrat din förmåga att formulera dig - så absolut att du har det Nina !!
Härligt att få skapa sin allra egna vackra plats på jorden !
Ha det så gott !
Kram/Isa!