Sommarens projekt

Vi säger bara, välkommen vackra juni!

Jag brukar ha semster i juni, men inte i år. Jag får vänta till mitten av juli. Men det ska nog gå bra det också. Det är många projekt som jag gärna skulle ro i land denna sommar. Får jag ens hälften gjort får jag vara nöjd. 

Jag tänkte gräva minst 10 meter för en häck, samt anlägga en damm. Framsidan av huset mot gatan, är en total katastrof i år. Jag klippte ner mina spireor, och nu verkar det som om många av dem har gått under jorden. Ogräset har totalt tagit kontollen, så det är verkligen ingen vacker syn. Jag hade inte räknat med det, så det känns lite bittert att behöva planera om framsidan helt. Men det verkar som om det blev prioritet nr 1. Det ser så eländigt ut så jag täcks inte ens publicera en bild därfrån...

Vi fokuserar på det vackra nu, så tar vi ett problem i taget i sommar, eller hur?

1 kommentar

Meta sa...

Jo du man vill verkligen inte se det där hemska. Man måste till slut ta tag i det. och när det är gjort så lycklig man känner sig då.
Lycka till och ha det gott
Kram Meta