Parallella projekt

Det är många parallella projekt igång samtidigt nu. Det behöver väl vara det också. Tycker jag att ett projekt börjar smaka trä, så förflyttar jag mig till ett annat parallellt projekt i ett annat hörn. 

Jag märkte att jag hade slarvat med stengången på en bit, när det begav sig med stengångarna för X antal år sedan. Så jag hamnade att börja fixa till betong. Här bestämde jag mig för att "armera", men det har jag inte gjort på alla ställen. Enbart på kritiska ställen, där marken lutat eller att jag har varit rädd att plattorna skulle skjuta iväg och börjar röra på sig. 

Så där, klart! Nu är det bara att ta nästa projekt!3 kommentarer

Drömgården sa...

Sådär borde jag också göra!
När ska vi leka med lera?? :D
/Kitty

Sevendays.fi/lagombackan sa...

Men att allt du fotar kan vara så vackert!! Till och med en gul plasthink! ;) Du har då magiskt avtryckarfinger Nina!

Sevendays.fi/lagombackan sa...

Och ja, jag är lite likadan och har tusen projekt på gång. Men det är lite skönt också, så finns det alltid något annat att göra när man tröttnar ;)