- A K T U E L L T -

Alla sju sorter

Naturen har dukat upp med alla 7 sorter på en och samma gång. En unik vår, då både snödroppen (jag har bara en...) lungört, krokus, blå- och...

Måndagstema hos Kitty

Måndagstema hos Kitty och bloggen Drömgården har temat "Men se  på den".

Ja tankarna går direkt till årets blomning av rhododendronen. Jag har en handfull blommor på alla mina rhoddisar. Det går inte ens att jämföra med fjolårets blomning. Det verkar som om de vilar i år, och kanske årets vinter tog hårt på dem också. Men  det är ok, vila ni! Jag ska pyssla om er, ge er näring och vätska så orkar ni komma igen nästa säsong. Man kan ju inte inte vara på topp jämt heller!

"Men se på den" en blomklase på en Rhododendron, vilket inte är  något vanligt fenomen i år. Men vacker är den! Fjolårets bild av en av rhoddisarna. 

4 kommentarer

Drömgården sa...

Så roligt att du kom med i veckans måndagstema! Rhoddisarna dina är så vackra! Minns du namnet på den som går mera i rött? Jättefin!
/Kitty

Unknown sa...Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.


great work

تصميم مواقع

good job Beautiful! :)

حراج السيارات

Malin sa...

Intressant att höra, likadant här! Väldigt skralt med blom men
stor tillväxt på grenarna istället! :)

Meta sa...

De är så underbara när de blommar nu i början av Juni. i år stämmer det inte så bra med nåt på grund av värmen. Vi har ganska så mycket blommor på våra här på kolonin även min har mer blommor än vanligt. Men jag hör att många även här i Sverige har dåligt med blommor.
Ha nu en fin och bra mitt i veckan kväll
Kram Meta