Öppen Trädgård count down

Det blir fjärde året i rad jag håller Öppen Trädgård under Jakobs dagar. Det är lika roligt varje gång. Mycket arbete, men roligt!

Sveriges trädgårdsprofil Gunnel Carlsson sade när hon var på besök till Blomqvist trädgård: "Man ska snoka, härmas och glo på andras trädgårdar så mycket man hinner, för man kan inte komma på allt själv"! Det gillar jag!

Nu har ni tillfälle att komma och snoka, glo och härmas i min trädgård. Kom och mingla i min levande canvas tavla, där jag har målat i levande material, färger och vackra föremål i 8 år.


Öppen Trädgård count down:

Rosorna bland kattmyntorna har gått under jorden efter den hårda vintern, så vallmon har fått ta över rosdrottningarnas roll  i år.

4 kommentarer

Drömgården sa...

Jag kommer!! Men jag jobbar till 17.15, så det blir på slutet. Vädret ser ju lovande ut för jakobsdagarna iallafall! :)
/Kitty

sevendays.fi/lagombackan sa...

Jag skulle så hemskt gärna komma en sväng igen och samtidigt gå i trädgårdarna i skatan... Men nu blev det att jag måste jobba iallafall på torsdagseftermiddagen :(
Men vet du vad jag tyckte var lite kul, att du också ser din trädgård som ett konstverk! :D Jag har hela tiden sagt att min trädgård är mitt konstverk, som visserligen aldrig blir färdigt, men som ständigt förändras :)

Meta sa...

OHHH jag skulle så gärna komma men då får det bli på semester lite väl lång att åka över en dag liksom. Hoppas verkligen att allt blir bra och att v får se lite bilder från dagen
Lycka till
Kram Meta

Heidi sa...

Liebe Nina,
durch Zufall bin ich nun in Finnland auf Deinem Blog gelandet. Ich freue mich darüber.
Ich habe einen kleinen Garten, aber ich mache in diesem Jahr auch schon zm 4. mal bei dem Offenen Gartentor mit.
Viele nette Besucher und Gartenliebhaber kommen und wir haben ganz tolle Gespräche und neue Informationen und Ideen. Es ist immer wieder eine Bereicherung!
Ich wünsche Dir viel Erfolg bei Deinem offenen Garten!
Alles Liebe Heidi