Veckans Element!

Veckans Element = Vatten

Trädgården njuter av att ha fått vatten i en vecka. Det är verkligen grönskande och friskt in The Garden. Jag kan ju inte påstå att jag njutit av regnet, ej heller de som ska blomma. Men grönskan är intensiv! Nu behövs bara lite värme och sol på det här och det kommer att explodera i rabatterna. Solen kommer, jag lovar!

Jag brukar samla vatten i tusen hinkar när det regnat. Nu har min man fixat ihop en vattensamlings tunna med avrinning. Kanon! Här ska bäras vatten så ryggen bågnar, fast nu har det ju regnat i en vecka, så det känns som om man inte behöver vattna  mera denna säsong, förutom krukorna då...

Ha en skön lördag alla gröna själar och alla andra själar
3 kommentarer

Tallu sa...

Vettä on tosiaan satanut enemmän kuin tarpeksi, aurinkoa kiitos välillä. Tuo vesitynnyriin liitetty poistoputki, mikä ohjaa ylimääräiset vedet suoraan maassa olevaan kouruun, on loistava idea! Taidan matkia tuota ideaa :-).

Solbakken sa...

Jeg faldt lige over din blog, og hold da op, hvor er jeg imponeret over dine billeder:-)

Drömgården sa...

Va bra! Jag vill också ha en tunna, helst en med kran... ;)
/Kitty