Dramatik och mys

Det var samma procedur idag som igår. Tvekan, att ska man bege sig ut i regnet eller ska man krypa ner i soffan. Sablar heller att jag låter regnet vinna. På med kalsongerna under arbetsbyxorna, lång ärmad under fleecetröjan och jacka på det. Väl ute var det jätte skönt, det slutade regna faktiskt.  

Jag började göra sånt  som jag absolut inte vill slösa kvalitets tid på när det är soligt och fint. Alltså städa! Det kändes riktigt bra att få det gjort, snyggt blev det också.

Trädgården blir alltid dramatisk när det regnar, och efter ett regn. Det blir en mystisk härlig stämning, som är helt underbar. Fram med kameran!


Vattenkannorna verkar ha tagit semester, och står och myser tätt ihop. Det borde alla göra nu, leta en vän att mysa med tills solen börjar skina igen....Alla hinkar är överfulla, åtminstone behöver man inte springa runt och vattna, det är ju bra... väl?


Vissa var på väg ut och flyga, kanske till varmare breddgrader?


Tvätten blir nog inte torr i detta väder, det är säkert! Nämen åh, det var ju mitt "stilleben"..

3 kommentarer

Drömgården sa...

Här blev det inte mycket gjort idag heller... Ställde väskan på trappan när jag kom hem. Sen gick jag runt ett varv och nöp bort lite ogräs, gick runt och tittade och gick in. Det var det! Finns ingen ork eller motivation..
/Kitty

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Här har solen lyste men min motivation har lyst med sin frånvaro.. Tack för dina snygg foton .

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Här har solen lyste men min motivation har lyst med sin frånvaro.. Tack för dina snygg foton .