Vårdnaden över ett gäng rosor

Vi var på 5-års kalas idag och firade blodsystras lilla kille. Meningen var även att jag skulle hämta hem, och få vårdnaden över ett antal rosor. Det tackade jag aboslut inte nej till. Jag hade lite dålig koll hur stora rosorna var, men jag hade plockat med några hinkar... 

Det visade sig, till min förtjusning, vara rejält stora rosor. Min man var inte lika förtjust, vi skulle nämligen stuva in dem i bakluckan på en Volvo S40. Hinkarna fick vi glömma...

Blodsystras man, och min man, bokstavligen tryckte in dem i bakluckan. Otroligt nog gick inte en enda kvist av. Man kan nästan se det som ett under, och ett tecken på att det var tänkt att rosorna skulle hitta sina rötter hemma hos mig. Åtminstone ett tag, vem vet hittar de tillbaka till blosystra när tiden är inne. Just nu ska de få bo hos mig. Rosorna får mellanlanda i hinkar tills de hittat sina rötter i den nya i tillvaron. 3 kommentarer

Anjas Hill sa...

Visst är det härligt med rosor!
Jag undrar vad "blodsyster" är för en syster? Biologisk syster? Eller en syster med samma interessen som man själv har? Intressant med nya ord.
Med hälsningar från Anja

Saila sa...

Oj, rosor kan man inte ha för många <3

Meta sa...

Hej hopp det var inte dåligt med så fina stora rosor. spännande att se hur de ser ut när de blommar. du kan ju det där med att få saker att växa så det blir säkert inge problem.
Lycka till
Kram Meta