Galan 2016

Finlandsvenska bloggares egen fest: Galan 2016, gick av stapeln i går. En fest då vi trädgårdsbloggare får dra av trädgårdshandskarna, försöka få bort jorden under naglarna och kliva in i festblåsan. 

Även vi jordnära blomsternördar kan tycka att det är helt underbart med en fest på slotten. Vi får glömma ogräset för en kväll, lacka de smutsiga naglarna och mingla bland vackra trevliga människor. Som sällskapsdam hade jag min bloggsystra, även hon en grön själ, Kitty med bloggen Drömgården.

Nu är det inte varje dag man befinner sig på en bild i Vasabladet, en halv sides bild till och med. Vi skrattade gott åt detta, med tanke på att salen kryllade av glamurösa mode- och skönhetsbloggare, så valde de en bild med trädgårdsbloggare med "jord under naglarna".  Jag lånade bilden av Vasabladet. (Jag och Kitty till höger)

Vi får gratulera alla de som tog hem priser och icke minst Ida-Marie Jungell och Maria Frände, eldsjälarna bakom eventet. Vi ses nästa år, väl?

2 kommentarer

Unknown sa...

Ja vem hade trott att vi skulle hamna i både Vasabladet och Öt. Min syster och jag fick nog också ett gott skratt, speciellt då vi täckte halva sidan. Men roligt att få hamna i tidningen ibland. Speciellt tillfällen som denna. =)
http://nouw.com/annya87

Drömgården sa...

Jamen jisses så stor bild! Hahaaaa... kul!
Jättekul hade vi och nu får vi blicka mot 2017! :)
Tack för det fina sällskapet.
/Kitty